Prijs van onze vakantiewoning - All in!

Prijs (tot en met 25 personen)

(verblijftaks, water, elektriciteit en verwarming inbegrepen).

€ 1550

Onderhoudsprijs (onafhankelijk van het aantal personen)
(algemene schoonmaak, gebruik bed-lakens, bad en keuken-linnen).
€ 400

Totaalprijs alles inbegrepen 
(van vrijdagmiddag tot maandagmiddag)

€ 1950


De prijs van het verblijf wordt jaarlijks aangepast naar de index (normaal rond Februari-Maart)

Bij een langer verblijf wordt er € 15 per persoon per dag extra aangerekend.
Voor het aantal personen boven de 25 wordt €60/per persoon per weekend toeslag gerekend.
 

Wij zijn steeds aanwezig bij aankomst en vertrek. Indien u niet op het afgesproken uur kan aankomen, maken we telefonisch of per e-mail een afspraak voor de regeling van de sleutel.

Geen honden toegestaan tijdens het verblijf.

Waarborg

Bij aankomst ontvangen wij graag een waarborg van €500. Het voorschot bij een boeking bedraagt eveneens €500, het volledig bedrag moet volstort zijn 30 dagen voor de aankomst in het vakantieverblijf (BE96 7506 5316 3305 / BIC AXABBE22 DE SMISHOEK). Bij niet-tijdige betaling wordt de reservatie geannuleerd en het betaalde voorschot niet terugbetaald.

Indien er op een later tijdstip, buiten medeweten van de verhuurder, toch extra personen in de vakantiewoning komen logeren, ontstaat er onmiddellijk een vordering van 25% van de huursom per extra persoon, die, indien nodig, zal worden ingehouden op de waarborg.

Schoonmaak

Schoonmaak is in de prijs begrepen. Gelieve bij vertrek alles terug op zijn plaats te zetten, uit te vegen, vaatwas te legen als ook alle etensresten uit frigo en diepvriezer te halen.  Alle etensresten en afval in een dichtgeknoopte vuilzak in de container te plaatsen.

Verbruikskosten

Verbruikskosten van elektriciteit, water en verwarming zijn in de prijs inbegrepen. 
De rest van de waarborg wordt binnen de 6 dagen na het vertrek uit het vakantiehuis teruggestort op de rekening van de huurder.

Meerprijs

Voor volgende feestdagen wordt een meerprijs van € 100 aangerekend:
Nieuwjaar, Krokus, Paasvakantie, 1Mei, Pinksteren, O.L.H. Hemelvaart,  21 Juli, Herstvakantie, Allerheiligen, Kerstmis, Kerstvakantie.

Extra informatie

 De matrasbeschermers, kopkussens, donsdekens en bedlinnen zijn echter wel aanwezig op de kamers.  Roken is binnenshuis verboden. Er is ruime afgesloten parkeermogelijkheid voorzien. Nog vragen? Stel die gerust tijdens het vastleggen van de huurovereenkomst via mail of bel na 19u.

Afspraken

Bij feestjes, eindejaars- of andere familiebijeenkomsten staan wij er op dat het ten strengste verboden is om wensballonnen, vuurwerk of kaarsen te ontsteken op het domein van De Smishoek, ten einde brandgevaar te vermijden.

Annulatie

Annulatie is enkel mogelijk wegens dwingende redenen (vb. sterfgeval).  Indien er geannuleerd wordt, wordt het voorschot ingehouden door de Smishoek.

Andersvaliden

Indien iemand van de groep minder-valide is en gebruik maakt van een rolstoel, gelieve ons telefonisch te verwittigen op 058 28 88 60 zodat we jullie verblijf zo optimaal mogelijk kunnen laten genieten.