Welkom bij vakantiewoning ‘De Smishoek’ 

Extra maatregelen ten gevolge van Covid 19

Er is extra verluchting, ventilatie voorzien, evenals ontsmettingsmiddelen

In deze kleine deelgemeente van Alveringem (West-Vlaanderen), Hoogstade, gelegen in het hinterland van de vlaamse Westkust Bachten de Kupe, bieden de heer en mevrouw Ignace en Monique Willekens-Cleenewerck een unieke vakantiewoning te huur aan. De gerenoveerde schuur en oud smeedatelier zijn volledig en modern ingericht in functie van vakantietoerisme in onze regio. De indeling van de woning is voorzien tot maximum 32 personen.  Voor het aantal personen boven de 25 wordt €60/per persoon per weekend toeslag gerekend. Het verblijf zelf kan van vrijdagmiddag tot maandagmiddag. (zie stand van zaken reservatie onder knop Kalender, de reeds geboekte periodes kun je  aflezen in het rood)

Het gelijkvloers beschikt over een complete modern ingerichte keuken met inbegrip van comfortabel tafelen. De zithoek bevat alle luxe zoals thuis: hoeksalon, TV, DVD, draadloos internet, pelletkachel en een afzonderlijk toilet.
Op het verdiep zijn 5 slaapkamers voor 2 personen en 7 stapelbedden voorzien, met 3 badkamers en toiletten. Op de gelijksvloers is er eveneens een slaapkamer voor 2 personen met douche, geschikt voor rolstoelgebruikers of oudere bezoekers. Op het 2de verdiep zijn er 2 kamers van 3 eenpersoonsbedden en een douche & toilet beschikbaar.

De vrijstaande woning baadt tijdens zomerse dagen de volledige dag in het zonlicht. Het vakantiehuis heeft een zuidersgericht terras met terrasmeubelen (inclusief parasol) en de mogelijkheid van een barbecue. Van op het terras kijk je in de tuin met kinderspeeltuigen en is de speelweide volledig afgesloten van de rijweg en andere opstakels.

In de aangelegen weide zijn er pony's, eendjes en andere kleine boerderijdieren.

 

Verder kan ook contact worden gelegd met een degelijke traiteur uit onze regio. Voor wie samen met de ganse familie van een uitgebreide meergangen-maaltijd wenst te genieten, bevelen we zeker deze formule aan en dit aan interessante voorwaarden. Vraag hieromtrent gerust de menus en de tarieven op via de eigenaars van De Smishoek.